torsdag 18 december 2008

Hej tomtegubbar slå i glasen...


Hallå!
Så var det ett tag sedan man skrev igen...
Ikväll har barnen julavslutning på Filadelfia. Blir trevligt att höra lite julsånger, då brukar man komma in i rätta stämmningen för de dagar som snart nalkas. I övrigt är det rätt lungt. Hillis och Kenneth kommer åter till mig idag, då är livet på topp!
Lilla Manne är fortfarande frisk!!! Peppar, peppar... känns riktigt skönt, hoppas att det håller i sig och att vi slipper "sjuka" i huset över kommande helger iaf.
Vilket riktigt skitväder vi har. Regn och slask, går knappt att vara ute och styra barnvagnen, utan att det flätter under fötterna, bara att hålla i sig...
Nä, nu skall jag passa på att röja under tiden Manne sussar ute i vagnen och de övriga är på jobb och skola.
Ha det så bra alla!

2 kommentarer:

Ullis sa...

Vart tog tomtenissarna vägen? Dom läckra och snygga i speedoos. Skulle precis skriva en kommentar så försvann dom. Kollade in bilden och klickade tillbaks. Då försvann allt. Snyft!
Roligt att dina små kära kommer till dig igen. Nu har dom väl kramat pappa dygnen runt kan jag tänka mig, efter den tid han varit på resande fot. Kram på dig vännen.

Mona sa...

Håll fötterna i styr,,köp ett par broddar! Gud jul på dig lilla raring skulle vara kul om ni kom en sväng till Obbola men vi åker hem på fredag eller lördag.kramiz